Hoquei Patins

El Barça i el Liceo s'avancen a les semifinals de l'OK Lliga

Els blaugrana superen el Noia (5-3) i els gallecs s'imposen al Calafell (4-3), en unes semifinals de l'OK Lliga que es juguen al millor de cinc partits

Joan FerranActualitzat

Fins avui, els duels entre el Barça i el Noia s'havien resolt amb golejada blaugrana, i en el primer partit de les semifinals el Barça s'ha trobat amb un Noia molt ordenat defensivament. Ha estat Pau Bargalló qui ha obert el marcador de falta directa. Un gol que ha igualat Aleix Esteller, després de rematar una assistència de Kilian Gil al segon pal. Els de Sant Sadurní han fallat 4 faltes directes, i el Barça ha pogut marxar al descans amb un 2 a 1 favorable, després d'una aquesta bola que penja Bargalló i que ningú remata.

A l'inici de la segona part, una excel·lent triangulació del Barça culinada per Nunes, ha permès posar el 3 a 1 a l'electrònic. Semblava que el Barça encarrilava el partit, però el Noia l'ha igualat amb dianes d'Esteller i Kilian Gil. L'empat a 3 ha generat força protestes a l'equip blaugrana, ja que les imatges no han deixat clar si la bola havia entrat.

L'alegria només li ha donat 9 segons al Noia, perquè Marc Grau ha fet el 4 a 3, posat l'estic in extremis per enviar la bola a la xarxa. El gol de la tranquil·litat l'ha marcat Joao Rodrigues quan faltaven 5 minuts, en una jugada habitual en el Barça. Diumenge al migdia, segon assalt també al Palau Blaugrana.

El Calafell, fins al final

A Riazor, el Parlem Calafell ha lluitat fins al final per endur-se el triomf. El Liceo ha tancat la primera part amb un 2 a 1 a favor seu, però els del Baix Penedès han empatat a l'inici de la segona gràcies a Jordi Ferrer. Amb el 4 a 2 marcat per Álex Rodríguez, quan faltaven gairebé 13 minuts, obria una escletxa difícil per a l'equip català. El 4 a 3 de Sergi Miras ha posat emoció en el tram final, i malgrat que el Calafell que ha buscat el 5 contra 4, no ha trobat el premi de l'empat.