Barça

El Barça guanya per penals el Gamper contra el Milan (1-1) i l'afició ovaciona Ronaldinho

El Camp Nou va ovacionar Ronaldinho en el seu retorn a l'estadi on va viure, segons paraules pròpies, "els millors cinc anys de la seva vida". Un retorn emotiu en els prolegòmens i poc vistós sobre el terreny de joc. La tornada del crac brasiler va ser un dels atractius més destacats de la 45a edició del Gamper que va enfrontar el Barça i el Milan (1-1). La primera part no va ser gaire lluïda i els gols van arribar a la segona. Villa es va estrenar com a golejador culer després d'una bona centrada d'Adriano, però Inzaghi, amb un golàs de volea, va empatar. El guanyador es va decidir per penals i el Barça es va endur el trofeu gràcies a tres aturades de Pinto.

Actualitzat
Prolegòmens farcits de moltes i bones imatges. Per exemple, la de l'expresident Laporta fent la volta d'honor amb la Copa de la Lliga, l'últim trofeu del seu exitós mandat. Per exemple, Ronaldinho fent una altra i emotiva volta d'honor en ple escalfament. Nit cent per cent Ronaldinho. Des del túnel de vestidors va visionar i es va emocionar amb el vídeo del "Gaúcho" culer projectat a l'estadi.

Abans de començar el partit, una foto que s'endurà a casa, amb l'equip titular del Barça. Equip titular on hi havia Zlatan Ibrahimovic. No se li va tancar la sortida i Guardiola el va fer jugar 45 minuts. Una bona entesa amb Villa va fer arribar un golàs del suec al més pur estil Cruyff, que va ser anul·lat. El sobrenom de l'holandès volador va venir per un gol semblant a l'estadi.

Especialment motivat i participatiu Ibrahimovic, encertat amb el gol David Villa, el primer que marca amb la samarreta del Barça. La centrada va ser de l'altra incorporació nova, Adriano. L'empat a un, un gran gol de Pippo Inzaghi a passada d'un altre veterà il·lustre Clarence Seedorf. Pinto no va poder fer res en el toc genial d'Inzaghi, però va ser decisiu perquè el Gamper es quedés a Barcelona.

En la tanda de penals, el gadità va aturar tres de quatre xuts. Del moment Pinto al moment Ronaldinho, un més. Puyol li va donar el trofeu Joan Gamper com a record d'una nit inoblidable pel brasiler. Dos anys després d'anar-se'n i després de cinc anys com a blaugrana, l'estadi ha girat full i només s'ha quedat amb el millor del brasiler.

Placa per a Ronaldinho


A més de les mostres d'agraïment sobre la gespa, Ronaldinho també va rebre un homenatge a la llotja. Vestit de blaugrana, amb la samarreta de Puyol, el brasiler va rebre una placa commemorativa del seu pas pel Barça, a mans del president Sandro Rosell, amb qui manté una relació molt especial. Un record més que Ronaldinho s'endurà del seu emocionat retorn a Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut