Hoquei Patins

El Barça guanya l'onzena Supercopa d'Espanya en superar el Reus Deportiu a la final (4-1)

Els blaugranes superen el Reus Deportiu, el vigent campió, amb un Hélder Nunes determinant en el resultat final

Roger SantalóActualitzat

El Barça ha aixecat la seva onzena Ilerna Online Supercopa d'Espanya, després de guanyar el Reus Deportiu per 4 a 1. Els jugadors d'Edu Castro han pogut controlar les envestides rivals, que no han pogut parar l'encert d'Hélder Nunes.

El Reus Deportiu ha començat la final millor que el Barça; després d'un inici de tempteig, els roig-i-negres han atacat la porteria d'Egurrola amb insistència. La història del partit podia haver canviat si els àrbitres haguessin confirmat el gol fantasma de Raül Marín, al minut quatre de joc. Però ha estat el Barça qui ha obert el marcador: al quart d'hora de joc, Hélder Nunes ha culminat una assistència de Pascual. A partir d'aquí s'han vist els millors minuts dels blaugranes, però l'1 a 0 s'ha mantingut fins al descans.

A la represa, el Barça ha controlat el joc, i al minut 33 ha ampliat l'avantatge; just després d'una falta directa dels reusencs, Hélder Nunes ha creuat un bon tir per sota de Ballart. Al mateix minut, Raül Marín ha escurçat distàncies, amb un xut col·locat per alt. Però en la següent acció Nunes ha tornat a exhibir el seu encert, amb una fuetada llunyana que ha posat el 3 a 1 al lluminós. Pau Bargalló ha marcat el 4 a 1 definitiu amb una falta directa a l'últim minut de partit.

El Barça celebra l'onzena Supercopa
El Barça celebra l'onzena Supercopa (RFEP)

El Barça es revenja així de l'última edició de la Supercopa, en què va ser derrotat pel mateix Reus, i aixeca el segon títol de la temporada després de la Lliga Catalana.