Els jugadors blaugranes celebrant un dels gols (@FCBfutbolsala)
Futbol Sala

El Barça guanya el Navarra (2-5) i s'enfrontarà a l'Inter als play-offs

Els blaugranes es veuran les cares amb la seva bèstia negra, mentre que l'Industrias no ha pogut classificar-se malgrat que ha guanyat l'Osasuna (5-1)

Redacció Esport3Actualitzat

Emocionant última jornada unificada a la Lliga de futbol sala. Hi havia moltes coses en joc, i l'emoció ha estat a flor de pell en molts partits. El Barça ha aconseguit una còmoda victòria a la pista del Navarra, on s'ha imposat per 2-5. Els d'Andreu Plaza, però, ja guanyaven 0-4 al descans. Amb la victòria, els blaugranes aconsegueixen la tercera posició a la Lliga i s'enfrontaran a l'Inter a la primera eliminatòria dels play-offs. Els madrilenys són la bèstia negra del Barça els darrers anys, però els blaugranes tenen el factor pista a favor.

La nota negativa de la jornada ha estat l'Industrias, que ha quedat fora de la lluita pel play-off. Els de Santa Coloma han fet els deures i han guanyat 5-1 contra l'Osasuna, però Saragossa i Valdepeñas no han fallat. El remodelat Pavelló de Santa Coloma ha viscut imatges de decepció per no acabar entre els vuit primers a la Lliga.

Anar al contingut