El Barça Lassa ha patit, però ha guanyat a València (@FCBbasket)

El Barça guanya a València per la mínima (70-71)

Els de Pesic s'asseguren la tercera plaça de la fase regular

El Barça Lassa s'ha endut la victòria de la pista del València Basket Club després d'un partit molt igualat. Els blaugrana han perdut clarament el primer quart de l'enfrontament (21-14), i ha estat un gran toc d'atenció per als de Pesic. La reacció catalana ha arribat en el segon quart (15-20) i el marcador s'ha situat en un 36-34 favorable als locals al descans.

En la represa, el València ha continuat dominant l'avantatge del partit, (16-13) en el tercer quart, però ha estat en el tram final que el Barça ha aconseguit revertir la situació. El 18-24 de l'últim quart ha servit per situar el 70-71 final. Heurtel, amb 15 punts, i Koponen, amb 14, han estat els màxims encistelladors blaugrana.

Amb la victòria del Barça sobre el València i la del Baskonia davant el San Pablo Burgos (102-82) les quatre primeres posicions de la Lliga Regular de l'ACB queden decidides, tot i que manca una jornada. Els blaugranes seran tercers perquè ja no poden atrapar el Baskonia, que té una victòria més i l'average particular amb els de Pesic guanyat. I no poden ser quarts perquè li treuen un triomf al València i també li guanyen l'average. El Reial Madrid ja fa setmanes que és el campió de la Fase Regular. Blaugranes i blancs no es trobarien fins a una hipotètica final.