Barça

El Barça expressa la seva absoluta disconformitat per la reobertura del cas Neymar 2

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, ha assegurat que mantindran les tesis que sempre han defensat al llarg del procés i demostraran la innocència de tots els investigats

Actualitzat

El FC Barcelona ha expressat en un comunicat oficial la seva disconformitat amb els raonaments inclosos en la resolución de l'Audiència Nacional, que ha decidit reobrir el cas Neymar 2 després d'estimar el recurs presentat pel Ministeri Fiscal.

El jutge instructor José de la Mata, que inicialment havia acordat sobreseure el cas de tots els investigats, haurà de reobrir ara la causa i acabar fent un judici. En aquest judici el FC Barcelona mantindrà les tesis que sempre ha defensat al llarg del procés i demostrarà la innocència de tots els investigats, segons ha assegurat el portaveu del club blaugrana, Josep Vives.

"Volem expressar la nostra absoluta disconformitat amb el contingut de la resolució de l'Audiència Nacional. Entenem que el jutge d'instrucció De la Mata va fer una investigació molt acurada, va dictar una interlocutòria molt argumentada i no pot rebatre el que hem defensat des de l'inici del procediment. En aquesta nova situació, nosaltres com a club defensarem el posicionament que hem tingut durant tot el procediment. Entenem que no hi ha cap mena d'infracció penal i per tant defensarem la nostra innocència i la de tots els investigats fins al final del procés", ha explicat Vives en declaracions a Barça TV.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut