El Barça encaixa la primera derrota de la temporada a Getafe amb un gol de penal de Jaime Mata (1-0)

Griezmann, de fals nou, ha fallat una ocasió claríssima que hauria avançat els blaugranes a la primera part

Laura BruguésActualitzat

Dembélé, Pedri i Dest han debutat a l'onze titular aquesta temporada, amb un Griezmann jugant de fals nou i Messi a la banda dreta. Amb una primera part disputada, el Getafe ha fet el primer avís amb una rematada de Maksimovic que ha refusat Neto. Ha fet reaccionar el Barça. Pedri ha fet una bona obertura a la banda esquerre per a Dest i aquest ha combinat amb Messi. L'argentí ha enviat el xut al pal en la primera gran ocasió. Després Messi ha xutat una falta en què Lenglet no hi arriba per molt poc. Per ocasió la de Griezmann, tot i jugar a la seva posició preferida, ha fallat un gol claríssim. En la jugada següent, Jaime Mata ha enviat aquest xut a fora. L'àrbitre Soto Grado també ha fet de les seves. El despropòsit més gran perdonar l'expulsió a Nyom per aquesta agressió a Messi. Ni tan sols li ha mostrat la groga.

Pràcticament a l'inici de la segona part, De Jong ha comès un penal sobre Djene. Jaime Mata ha situat l'1-0 al marcador dels onze metres. Per part del Barça, poca cosa. Ansu Fati, que ha entrat a la segona part, ha intentat una rosca que li ha sortit desviada. El Getafe més cómode ha buscat el segon a través d'un exblaugrana Cucurella amb un xut que ha atrapat Neto. També l'ha tingut el Cucho Hernández amb un xut que Neto ha enviat a córner, després d'una jugada ràpida. Al temps afegit, Messi ha tingut l'empat, però la pilota ha acabat a fora. I Djene gairebé es fa un gol en pròpia porta amb una rematada que ha anat al pal.

És la primera derrota del Barça de Koeman. Dimarts els blaugranes reben el Ferencvaros al Camp Nou, en l'estrena a la fase de grups de la Champions.