(@FCBhoquei)
Semifinals de la Lliga Catalana d'hoquei patins

El Barça elimina el Reus i jugarà la final contra el Caldes (0-2)

El FC Barcelona jugarà diumenge la final de la Lliga Catalana d'hoquei patins contra el Caldes, a les 19.50 en directe per Esport3

Imma PedemonteActualitzat

La segona semifinal entre Barça i Reus ha començat amb un ritme trepidant. Els dos equips s'han llançat a l'atac, però el primer gol no ha arribat fins al minut 15. Joao Rodrigues ha deixat enrere una bola d'or que ha rematat Helder Nunes per posar el 0 a 1 al marcador. En el 21, Marc Julià ha disposat d'un llançament de falta directa per igualar el marcador, però Aitor Egurrola ha desbaratat el seu propòsit, i el Reus ha marxat al descans amb un mínim desavantatge. Sergi Fernández, porter del Barça, aquest divendres era baixa per un procés víric.

En el minut 6 del segon temps, un penal molt rigorós a César Carballeira ha fet pujar el 0 a 2.

Novament l'exjugador del Porto Helder Nunes ha superat Càndid Ballart. El Reus ha buscat retallar diferències, però sense èxit. Dos xuts al pal en els últims minuts, de Pablo Álvarez i Pau Bargalló, i una falta directa fallada per Alex Rodríguez han refermat la classificació dels blaugranes per a la final de la Lliga Catalana.