El Barça té la Lliga a tocar (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça derrota al Bidasoa (35-27) i ja té el títol de Lliga a tocar

El Barça encarrila el seu onzè ceptre consecutiu. Dika Mem i Jure Dolenec, amb cinc gols cadascú, han estat els màxims golejadors blaugrana

El Barça s'ha despatxat amb solvència del Bidasoa d'Irun (35-27), segon classificat, i segueix líder invicte de la lliga Asobal. L'equip de Xavi Pascual, quan queden 9 jornades, camina amb pas ferm per assegurar-se el seu onzè títol de Lliga consecutiu. Encara tenen un altre d'ajornat, però avantatgen en onze punts l'equip basc.

Els blaugranes han fet un partit en la seva línia, però en cap moment han hagut de jugar al límit. L'equip de Jacobo Cuétara ha jugat un bon partit, amb una ordenada defensa i amb el porter Xoan Ledo molt encertat amb 14 aturades. No obstant, les pèrdues de pilotes, onze en la primera part, d'un total de 20 en els seixanta minuts, han llastrat el seu joc.

El Barça, al contracop, no ha perdonat i ha mantingut el seu habitual ritme d'efectivitat. Dika Mem i Jure Dolenec, amb cinc gols cadascú, han estat els màxims golejadors blaugrana, mentre que del Bidasoa ha sobresortit Mikel Zabala, també amb cinc.