Oficines del Barça
El Barça pot ser acusat i acusador en el cas Negreira
Barça

El Barça demana presentar-se com a acusació en el cas Negreira

El club blaugrana, que ja consta com a investigat en la causa, sosté que està afectat pels presumptes delictes

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha demanat afegir a la seva condició d'investigat pel cas Negreira la d'acusació particular pel perjudici patit per un presumpte cas d'administració deslleial. El club blaugrana ha demanat, a més, que el Reial Madrid no sigui admès com acusació particular, argumentant que "no hi ha cap indici d'alteració concreta de cap resultat".   

En la causa figuren com a investigats el Barça i dos expresidents de l'entitat, Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell, entre d'altres, pels pagaments efectuats a l'exvicepresident del Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA), José María Enríquez Negreira. Els delictes que s'imputen són els de corrupció entre particulars en l'àmbit esportiu, administració deslleial i falsedat en document mercantil. 

El Barça sosté que, independentment del fet que els serveis encarregats a Enríquez Negreira fossin lliurats "de forma real i efectiva", hi ha sospites que l'assessorament del directiu arbitral s'hauria facturat "doblement" i hauria donat lloc a la percepció de "comissions", provocant també que el club fos víctima d'un delicte d'administració deslleial. El club demana igualment que no s'accepti a socis individuals com a acusació particular, ja que estarien representants pel club.

 


 

Anar al contingut