Futbol sala

El Barça de futbol sala supera el Burela (5-2) i el Marfil Santa Coloma planta cara a l'Uruguai de Tenerife (2-5)

El Barça de futbol ha sumat la segona victòria consecutiva en aquest inici de temporada. Aquest cop, en l'estrena de Lliga al Palau, els homes de Carmona han superat un Burela que els ha mostrat resistència a la primera part. El Marfil, per la seva banda, continua líder després de plantar cara l'Uruguai de Tenerife per 2 a 5.

El Barça de futbol ha sumat la segona victòria consecutiva en aquest inici de temporada. Aquest cop, en l'estrena de Lliga al Palau, els homes de Carmona han superat un Burela (5-2) que els ha mostrat resistència a la primera part. El Marfil, per la seva banda, continua líder després de plantar cara l'Uruguai de Tenerife per 2 a 5.

Bateria, al minut 4, s'ha estrenat com a golejador blaugrana i també ha estrenat al marcador amb un xut des dels 10 metres que ha sorprès el porter Edu. Just després, Lozano assistit per Bateria, ha ampliat l'avantatge. A la següent jugada, els homes de Carmona s'han vist sorpresos pel gol d'Antoñito. Els blaugranes han perdut l'arribada i, en canvi, el Burela es trobava a gust. Ha estat precisament en aquest moment quan ha arribat l'empat. Miguel, al minut 11, ha anotat el segon.

A l'inici de la segona  part, Matamoros ha vist vermella directa per una entrada excessiva a Wilde. Aprofitant la superioritat numèrica, el Barça a fabricat el tercer a través d'una passada de Lozano per Aicardo que ha finalitzat. Just després ha estat Lozano, tot sol, qui ha anotat el quart. Lozano, després de combinar amb Bateria, ha acabat una jugada assajada per anotar-se el hat-trick amb el cinquè gol de l'equip. Amb la segona victòria consecutiva en aquest inici de Lliga, els blaugrana sumen sis punts de sis possibles.

El Marfil Santa Coloma continua líder de la classificació després de plantar cara l'Uruguai Tenerife. Els colomencs han començat guanyant el partit amb un avantatge de dos gols a zero però a la segona els canaris han retallat distàncies i han arribat a emptar. El Marfi, però, ha anotat fins i tot a través del porter Dídac per emportar-se la segona victòria cap a terres catalanes.