Actualitat blaugrana

El Barça comença a preparar la Supercopa amb les úniques absències d'Iniesta i Edmílson

El Barça ja ha començat a preparar l'anada de la Supercopa. Frank Rijkaard ha pogut disposar de tots els seus homes excepte Iniesta, que està amb la selecció espanyola a Islàndia, i Edmílson, aquest darrer convocat amb Brasil per al partit que disputa a Noruega. Un dels nouvinguts a Can Barça, Liliam Thuram, ha explicat que es troba al cent per cent per afrontar el partit contra l'Espanyol. Un partit per al qual Motta no se sent favorit.

Actualitzat

En aquest sentit, Motta assegura que els blaugranes són millors que l'any passat, però que no creu que siguin els favorits al primer títol oficial de la temporada. L'italobrasiler també ha assenyalat que la plantilla del Barça està bé físicament per afrontar l'inici de la temporada.

Per la seva banda, Xavi i Carles Puyol s'han entrenat amb absoluta normalitat amb l'equip blaugrana, que tornarà a exercitar-se avui a les set del vespre. Els dos futbolistes catalans no jugaran amb la selecció espanyola contra Islàndia, perquè dilluns van al·legar problemes físics. Si no hi ha un imprevist d'última hora, Frank Rijkaard els inclourà aquest dimecres en la primera convocatòria de la temporada. En aquesta llista també hi haurà Gudjohnsen, que ha renunciat a la seva selecció per donar prioritat al Barça.

Thuram i Zambrotta s'han entrenat per primer cop a Barcelona com a jugadors blaugrana. Segurament, però, ni l'un ni l'altre seran titulars contra l'Espanyol.

El primer títol oficial es comença a jugar d'aquí a dos dies. Enrere ha quedat la maratoniana gira, els actes benèfics i socials i, fins i tot, el "jet lag". Arriba l'hora de la veritat.

Nous vestidors al Camp Nou

Els jugadors del Barça ja han pogut estrenar el remodelat vestidor del Camp Nou. S'han ubicat noves taquilles per als jugadors, una àmplia sala destinada a la recuperació de les lesions que disposa de set lliteres i una espectacular sala de vídeo per visionar imatges dels equips rivals. Ara bé, la perla del nou vestidor és la zona d'aigua i relaxació, amb quatre piscines i una sauna.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut