Barça

El Barça aparta Arthur de la dinàmica del grup fins que es resolgui el seu expedient disciplinari per declarar-se en rebel·lia

El brasiler no s'entrenarà ni viatjarà a Lisboa fins que es resolgui l'expedient disciplinari en una reunió entre els advocats del jugador i del Barça

Laura BruguésActualitzat

Arthur Melo queda apartat de la dinàmica del grup, fins que es resolgui el seu expedient disciplinari per declarar-se en rebel·lia. Ho ha decidit el club després que el brasiler aquest matí s'ha reunit amb el secretari tècnic, Éric Abidal, a la ciutat esportiva i ha donat les explicacions oportunes de per què, després de les mini-vacances, va decidir quedar-se al Brasil i no tornar als entrenaments.

A la tarda, Abidal s'ha reunit amb Quique Setién per valorar què es feia a nivell esportiu amb el jugador. I és quan s'ha pres la decisió d'apartar-lo de la dinàmica del grup. Arthur ni s'entrenarà amb els companys ni viatjarà a Lisboa, mentre no es resolgui l'expedient disciplinari.

En els propers dies, s'ha de fer una reunió entre els advocats del Barça i del jugador per resoldre aquest expedient disciplinari que, com va explicar Bartomeu, també comportarà una sanció i una multa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut