El jove David Roca ha marcat 3 gols (@FCBHandbol)
Handbol

El Barça apallissa el Cisne Pontevedra 43-21 i té l'ASOBAL a tocar

L'onzena ASOBAL consecutiva és qüestió de 2 o 3 dies. Amb molts minuts per als 5 joves del planter, el Barça ha superat clarament el Cisne Pontevedra i podria ser campió aquest diumenge

Amb les baixes d'aquesta setmana de Cindric, Aleix Gómez, i també les d'Ariño i Mortensen. Amb alguns titulars descansant. Però amb molts minuts per als joves - Artura Parera, per exemple, s'estrenava al Palau-, el Barça ha apallissat també un equip també molt jove, com és el Cisne Pontevedra. Els blaugranes han sumat la victòria número 27 en 27 partits i s'emportaran l'onzena Lliga consecutiva si diumenge el Bidasoa no guanya el seu partit. Si guanyen els d'Irun, els blaugranes podran tancar la competició dilluns, també al Palau, contra el Puente Genil.

Ha trigat més de dos minuts el Barça a fer el primer gol, però després ja no ha parat. Defensa agressiva, recuperació de pilota i 15 dels 21 gols de la primera meitat al contraatac. Moltes facilitats les que ha donat un equip acabat de pujar i que té molts números per tornar a la Divisió d'Honor Plata. Els de Xavi Pascual guanyaven per 23 a 12 al descans, però és que, en la represa, els gallecs només li han pogut fer 1 gol a Pérez de Vargas en 11 minuts. La diferència s'ha disparat fins a una màxima de 22. Semblava que perillava el rècord de màxima diferència en la història de l'ASOBAL -el mateix Barça, de 28 contra el València fa més de 20 anys-, però la relaxació en els últims 15 minuts ho ha impedit.