Futbol sala

El Barça Alusport busca la tercera Copa, en directe per Esport3

Els blaugranes busquen un títol que ja han guanyat en els dos últims anys. L'equip ha fet aquest dilluns un entrenament obert als mitjans, abans de viatjar dimecres a Alcalá de Henares. Els de Marc Carmona debutaran dijous contra l'Umacon Saragossa, un rival contra el qual van caure derrotats fa només uns dies.

Actualitzat
A partir de dijous, i fins diumenge, el Barça Alusport disputa la Copa d'Espanya de futbol sala, una competició que es podrà seguir per Esport3. Els blaugranes busquen un títol que ja han guanyat en els dos últims anys. L'equip ha fet aquest dilluns un entrenament obert als mitjans, abans de viatjar dimecres a Alcalá de Henares. Els de Marc Carmona debutaran dijous contra l'Umacon Saragossa, un rival contra el qual fa només uns dies van caure derrotats.

Quan al tècnic Marc Carmona li parlen de la mala ratxa de l'últim mes, recorda la trajectòria excel·lent de l'equip durant les últimes temporades. Dimecres arribaran amb AVE a Alcalá de Henares, seu de la competició, on buscaran la tercera Copa d'Espanya consecutiva. Fins ara, només ho ha aconseguit el Caja Segòvia.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut