L'afició del Girona s'ho ha passat bé a les grades de Montilivi durant la temporada 2017-2018
Girona

El 70% dels abonats del Girona ja han renovat el carnet

La massa social dels de Montilivi respon després d'una temporada a Primera

Actualitzat

El Girona FC ja ha renovat el 70% dels abonaments en una setmana, segons informa el mateix club. L'entitat gironina n'ha tramitat més de 6.000 i ha fet saber a través d'un comunicat que qui no el renovi abans del dia 8 de juliol perdrà el seient.

Molts seguidors de l'equip estan aprofitant aquests dies per intentar canviar la posició de la seva localitat a Montilivi. Després d'haver viscut l'experiència de veure el Girona a Primera Divisió, molts aficionats intenten agrupar-se ara amb els seus familiars o amics, o busquen millorar la seva localització a les graderies de l'estadi.

Des que el Girona va presentar el nou Carnet de Soci 2018, la llista d'espera per aconseguir un abonament a Montilivi ha anat en augment. Actualment hi ha més de 1.300 socis pendents de poder obtenir una localitat a l'estadi dels blanc-i-vermells. El club ha fet saber que a partir del dia 9 de juliol s'alliberaran les localitats no renovades i s'assignaran als socis no abonats per ordre de llista d'espera.

El Girona està pendent de la confirmació d'una possible nova graderia supletòria al Gol Sud per a aquest mateix estiu, que li permetria comptar encara amb més abonats de cara a la temporada 2018-2019.


 

Anar al contingut