Lewis Hamilton, al podi del Gran Premi d'Abu Dhabi mentre Verstappen celebrava el títol Mundial (Reuters)
Fórmula 1

Ecclestone: "Crec que Lewis Hamilton no correrà la temporada que ve"

L'antic patró de l'F1 té la sensació que el 7 vegades campió del món ja ha corregut la seva última cursa

No és la primera vegada que es dona a entendre el final de la carrera de Lewis Hamilton a la F1, però després del traumàtic últim Gran Premi de temporada, en què el pilot anglès va perdre el Mundial a mans de Max Verstappen després d'una controvertida decisió del director de carrera, s'incrementen les veus que indiquen aquesta possibilitat. 

Un dels que ho diu no és un qualsevol al món de la F1. És Bernie Ecclestone, que durant dècades en va ser el màxim dirigent del Mundial, i que amb 91 anys explicava al diari suís "Blick" per què té la sensació que Hamilton penjarà el casc. 

"Fa un parell de dies vaig parlar amb el seu pare i em vaig donar compte de seguida de que no volia parlar del futur del seu fill, així que només vam parlar de negocis... Jo crec que es retira, que no correrà l'any que ve. La seva decepció a Abu Dhabi va ser massa gran, i l'entenc".    

Hamilton, de 34 anys, va perdre el mes de novembre passat la possibilitat de convertir-se en el primer pilot de la història de la F1 que guanya vuit Mundials.   

 

Anar al contingut