MotoGP

Ducati fa una crida als seus aficionats: "Queda't a casa"

L'equip Ducati ha volgut enviar un missatge als seus seguidors, en forma de vídeo, animant-los a quedar-se a casa per la pandèmia del coronavirus que ha provocat l'ajornament de l'inici del Mundial de MotoGP

Xavi GuillénActualitzat

El mundial de MotoGP és un dels campionats del món més afectats per les conseqüències del coronavirus. De moment, encara no ni ha data de començament. En funció de com evolucioni la situació, es decidirà quin serà el primer gran premi de la temporada 2020 pel que fa a la categoria reina. De moment, només s'han fet les curses de Moto2 i Moto3 de Qatar, amb victòries del japonès Tetsuta Nagashima i del català Albert Arenas, respectivament.

Les escuderies de MotoGP estan parades, però l'equip Ducati ha volgut enviar un missatge als seus seguidors, en forma de vídeo. Hi parlen tots; els mecànics, els enginyers, els executius... I, és clar, els pilots Michelle Pirro, Danilo Petrucci i Andrea Dovizioso. I també el català Artur Vilalta (responsable de premsa de l'equip), el madrileny Pedro Rivera (mecànic d'Andrea Dovizioso) i el valencià Francisco Prieto (mecànic de la Ducati X2, la moto de dues places que pilota Randy Mamola). Un vídeo dedicat a tots els aficionats.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut