Mariona Caldentey, jugant amb la selecció espanyola en una imatge d'arxiu (EFE)
FUTBOL FEMENÍ

Domini sense premi de la selecció espanyola a Polònia (0-0)

Les jugadores de Jorge Vilda continuen liderant el grup D de la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2021 amb set punts de nou possibles

Imma Casares FerreiroActualitzat

El combinat de Jorge Vilda, amb vuit jugadores del Barça a l'onze titular, ha anat de menys a més a la primera part i, després d'uns primers minuts de domini de Polònia, la selecció espanyola ha passat a tenir la possessió i també les ocasions més clares. La balear Patri Guijarro ha estat la jugadora més incisiva, amb molt bones opcions per obrir al marcador. De fet, la migcampista del Barça ha vist com en el minut 7 li han anul·lat un gol per un fora de joc inexistent. Ewa Pajor, la jugadora més perillosa de Polònia i considerada una de les millors atacants del món, ha tingut la millor ocasió del seu equip al minut 14, però s'ha trobat amb una bona resposta de Sandra Paños.

En la segona part, Jennifer Hermoso ha enviat la pilota al pal en una gran oportunitat per obrir el marcador. Les jugadores de Vilda han dominat totalment, han generat ocasions, però les ha penalitzades la falta de punteria. Tot i això, la selecció espanyola continua líder del grup D de la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2021 amb set punts de nou possibles.

 

 

 

Anar al contingut