Motor

Domenicali afirma que Alonso "truca cada dia" per saber com està el seu Ferrari

En una entrevista amb el diari italià "La Stampa" publicada aquest dimecres, el director esportiu de Ferrari, Stefano Domenicali, ha assenyalat que Fernando Alonso "truca cada dia per saber si el seu monoplaça compleix amb les expectatives durant les simulacions". Domenicali ha explicat que Alonso ha revisat el cotxe en dues ocasions en l'últim mes. "És just que sigui així. Un campió ha de tenir a la seva disposició un cotxe competitiu. La seva arribada ha significat un gran impuls per a l'equip", ha manifestat. Sobre l'estat de salut de l'altre pilot de Ferrari, el brasiler Felipe Massa, Domenicali explica que els últims controls mèdics han tingut un resultat positiu.

Actualitzat
"A finals de gener haurà de sotmetre's a les visites de control amb els metges de la Federació" i afegeix que Massa no oblidarà "mai" l'any passat, tant pels seus aspectes negatius -l'accident a Hongria-, com pels seus moments positius -el naixement del seu fill Felipinho.

Preguntat pel retorn a la competició del set vegades campió de Fórmula 1, i expilot de Ferrari, Michael Schumacher, Domenicali apunta que es tracta d'una decisió que "augmentarà l'interès del campionat, atraurà un nou públic i incrementarà l'espectacle".

Així mateix, es declara "sorprès" per les cartes rebudes per alguns seguidors de Ferrari que asseguraven sentir-se "defraudats" per la decisió del pilot alemany de córrer amb Mercedes, encara que es mostra "convençut" que els "ferraristes veritables" estaran agraïts a Schumacher i li reconeixeran els seus èxits quan es disputi el proper Gran Premi d'Itàlia.

Anar al contingut