Bautista celebrant la victòria a quarts (EFE)
Tenis

Bautista-Djokovic i Federer-Nadal, les semifinals de Wimbledon

El castellonenc ha arribat aquest dimecres per primera vegada a les semifinals d'un Grand Slam després d'imposar-se a l'argentí Guido Pella i s'enfrontarà amb el serbi, botxí de David Goffin, mentre que el suís i el manacorí se les hauran en l'altre duel

Actualitzat

Sense deixar-se emportar per les emocions, el castellonenc Roberto Bautista Agut ha vençut l'argentí Guido Pella per 7-5, 6-4, 3-6 i 6-3 per arribar a les semifinals de Wimbledon i trepitjar per primera vegada la penúltima ronda d'un Grand Slam. Ha sigut una victòria. sobretot. mental que li ha permès a Bautista col·locar-se setè de la cursa a Londres.

Bautista s'ha convertit en el sisè espanyol que aconsegueix les semifinals del torneig més important sobre herba, juntament amb Manuel Alonso (1921), Manuel Santana (1963 i 1966), Andrés Gimeno (1970), Manuel Orantes (1972) i Nadal (2006 a 2008, 2010 a 2011 i 2018).

 

Bautista s'enfrontarà amb el serbi Novak Djokovic, que ha derrotat el belga David Goffin.

Djokovic passa a semifinals de Wimbledon en vèncer Goffin

El tenista serbi continua encaminat cap al seu cinquè títol a l'herba de Londres i aquest dimecres s'ha imposat al tenista belga per 6-3, 7-5 i 6-3: "Vaig tenir un partit difícil a la tercera ronda i he jugat molt bé els dos darrers partits. És el que volia, ho necessitava, i espero poder seguir així a semifinals".

Amb aquestes semifinals, Djokovic iguala les nou de l'alemany Boris Becker i dels britànics Arthur Gore i Herbert Lawford, i es queda a tres del rècord del suís Roger Federer i a dos del nord-americà Jimmy Connors.

El de Belgrad, que opta aquest any a conquerir el seu cinquè títol a l'All England Club, ha desactivat un Goffin que ha sortit disposat a competir i que durant els primers minuts del partit ha amenaçat amb una sorpresa.

Aquest és el triomf número 70 de Djokovic a Wimbledon, que el deixa a un dels que va aconseguir Becker i a catorze per darrere dels 84 de Jimmy Connors. Djokovic  tornarà a les semifinals, en què l'any passat va derrotar Rafa Nadal en el seu camí cap al cinquè títol a Wimbledon.

Federer, 100 victòries a Wimbledon i contra Nadala a semifinals

Roger Federer segueix incrementant la seva llegenda a Wimbledon i aquest dimecres s'ha classificat per a les semifinals després d'imposar-se al japonès Kei Nishikori per 4-6, 6-1, 6-4 i 6-4. El suís ha sumat la seva victòria 100 a l'herba de l'All England Club de Londres, el primer que assoleix aquesta xifra rodona en un Grand Slam, i s'enfrontarà amb Rafa Nadal, que s'ha desfet del nord-americà Sam Querrey en tres sets per 7-5, 6-2 i 6-2.

El manacorí ha hagut de suar de valent per adjudicar-se el primer parcial en 58 minuts d'intensa lluita i després ha anat imposant la seva llei per tombar la resistència del canoner californià.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut