Neymar amb la samarreta del PSG en una imatge d'arxiu (Reuters)
Barça

Divorci entre Neymar i el PSG i posicions allunyades entre el club francès i el Barça

El Barça manté la proposta d'un intercanvi de jugadors en l'operació retorn del brasiler mentre que el club parisenc només està disposat a escoltar ofertes milionàries

Xavi LemusActualitzat

Una setmana més tard, però Neymar ha tornat a la dinàmica d'entrenaments amb el PSG, per part seva, de moment, per no tensionar encara més la seva relació amb el conjunt parisenc. Tot i això, no va participar al partit d'aquest dimarts que van disputar contra el Dynamo de Dresden, on els de Tuchel van golejar per un gol a sis. Una absència de Neymar puntual que podria acabar sent definitiva si el brasiler aconsegueix el seu objectiu de deixar el PSG per afrontar una nova aventura futbolística. Pel seu entrenador, aquesta intenció no és cap sorpresa i ja ha mostrat molts dubtes respecte a la seva continuïtat.

El divorci entre Neymar i el PSG es contempla des de la distància per part del Barça i esperant un escenari propici per poder concretar algun acord. Per part del club català continuen amb la proposta que qualsevol operació passaria per acceptar jugadors blaugranes a canvi.

I des de París insisteixen a cobrar un traspàs elevat per la seva venda que els permeti recuperar bona part dels 222 milions d'euros que van pagar fa dos estius. Dues postures amb interessos oposats que necessitaran un punt de trobada per poder repetir aquesta imatge.

Aquest mateix dimecres, el diari "L'Equipe" ha dit en portada que el club blaugrana hauria posat a sobre de la taula Coutinho, Rakitic i 40 milions d'euros però que el PSG considera del tot insuficient aquesta oferta.

 

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut