Espanyol

Diego López: "M'hauria agradat continuar aquí"

El porter gallec marxa de l'Espanyol feliç i orgullós de les sis temporades que ha viscut com a perico, amb ganes de continuar jugant i deixant la porta oberta a tornar algun dia al club

Redacció Esport3Actualitzat

Després de sis temporades i 213 partits oficials, Diego López s'ha acomiadat avui de l'Espanyol. En l'acte que s'ha fet a l'RCDE Stadium, el futbolista gallec s'ha desfet en elogis al club i tota la seva gent, i ha deixat clar que la seva primera intenció era continuar, en una entitat que ha definit com a "singular".

Em sento feliç i orgullós d'haver defensat aquest escut i haver-ho donat tot per aquest club. M'hauria agradat continuar aquí, però no ha pogut ser. Respecto la decisió del nou tècnic. Si ho hagués sabut abans, en l'últim partit a l'estadi davant del València m'hauria agradat acomiadar-me de l'afició.

Possible retorn a l'Espanyol

La intenció del porter és continuar jugant, però no ha donat cap pista sobre el seu futur immediat. Igualment, ha assegurat que no tanca la porta a un possible retorn a l'Espanyol en el futur, en qualsevol tasca que pugui desenvolupar, si el club l'hi demana.

El conseller delegat de l'Espanyol, Mao Ye, ha explicat a l'inici de l'acte que ja han començat els tràmits perquè una de les portes de l'RCDE Stadium porti aviat el nom de Diego López.

 
ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut