Esquí alpí

Didier Cuche s'adjudica la Copa del Món de descens amb una victòria a l'estació noruega de Kvtfjell

El suís Didier Cuche s'ha assegurat la victòria final de la Copa del Món de descens després d'imposar-se a l'estació noruega de Kvtfjell, en una prova marcada per les males condicions climatològiques, que han obligat a interrompre la cursa en tres ocasions. Cuche, que ha fet un temps d'1 minut, 28 segons i 51 centèsimes, ha relegat el canadenc Erik Guay i Marco Buechel, de Liechtenstein, a la segona i tercera posició, respectivament. El suís ha aconseguit d'aquesta manera la seva primera victòria de la temporada, en què semblava abonat a la segona posició.

Actualitzat

Després d’aquesta prova, la classificació general de la Copa del Món d’esquí alpí continua liderada per l’austríac Benjamin Raich, que ha acabat setzè. El seu màxim perseguidor, el noruec Aksel Lund Svindal, ha estat novè i ha aconseguit retallar distàncies i situar-se a 100 punts de Raich a la classificació.

Nicole Hosp, líder de la Copa del Món femenina

En categoria femenina, l’austríaca Nicole Hosp s’ha situat al capdavant de la classificació general de la Copa del Món després d’acabar segona al gegant de Zwiesel per darrere de la finlandesa Tanja Poutiainen. A més, Hosp ha refermat el seu primer lloc a la general de l’especialitat i disposa d’un avantatge de 24 punts sobre Poutiainen i 93, sobre la seva compatriota Michaela Kirchgasser. Per contra, la també austríaca Renate Götschl ha estat una de les grans perjudicades de la jornada i ha perdut el liderat de la Copa del Món.

Anar al contingut