Diakhaby, amb un gol en el temps afegit, talla les ales al Sevilla (1-1)

En el minut 55, Sarabia ha marcat el primer gol del partit (0-1); quan semblava que tot estava decidit, Diakhaby ha sorprès tothom en el temps afegit

El Sevilla ha estat a punt de guanyar el València i situar-se líder provisional de la Lliga, però un gol de Diakhaby en el temps afegit ha frenat les aspiracions del conjunt andalús (1-1). Amb l'empat, el Sevilla també empata amb l'Atlètic en la classificació amb 28 punts, darrera del líder, el Barça, que ha guanyat l'Espanyol a Cornellà.

La primera part s'ha resolt sense cap gol. Una primera part amb poques opcions per part dels dos equips. Ezequiel Garay és qui ha tingut l'ocasió més clara del primer període amb una rematada de cap que ha aturat sense problemes el porter Tomas Vaclik en el minut 2 de partit. El Sevilla és qui ha controlat més la pilota, mentre que el València ha buscat els espais al contracop.

En el minut 55, Sarabia ha marcat el gol del partit (0-1); Ben Yedder ha fet un xut mossegat des de la frontal de l'àrea i Sarabia l'ha empès dins de la porteria de Neto. A part del gol, el València ha tingut la mala fortuna de perdre Gabriel Paulista en la segona part. El jugador ha hagut de ser substituït per Diakhaby.

Una mocadorada en els últims minuts de partit per part de l'afició del València sembla que ha esperonat els jugadors i Diakhaby, en el temps afegit, ha fet l'empat (1-1).