Reial Madrid

Derrota del Madrid que posa Solari contra les cordes

Tenia raó Solari, els empats no s'han de subestimar

Sebas GuimActualitzat

Solari demanava ahir que no se subestimessin els empats, però, avui, el Reial Madrid no ha estat capaç de sumar ni un sol punt. El partit d'aquesta tarda contra la Reial Societat ha estat el duel més esbojarrat de la temporada al Santiago Bernabéu, on l'àrbitre Munuera Montero ha tingut un paper protagonista que ha indignat els aficionats blancs.

En el segon minut de joc, Casemiro ha comès un clar penal sobre Mikel Merino i, des dels onze metres, amb un xut potent, Willian José no ha perdonat.

El Madrid ha volgut imposar el seu joc i les ocasions locals han començat a arribar. Però Benzema, Modric, Lucas Vázquez i Vinícius no han pogut superar el porter de la Reial Societat, Gero Rulli.

El jove davanter brasiler, que avui s'ha estrenat com a titular en un partit de lliga, ha conduït bona part del perill del seu equip. En absència de Bale, Asensio i Mariano, Solari s'ha decantat pel brasiler, davant d'Isco, que segueix ocupant un paper secundari en la plantilla.

En l'inici de la segona part, els bascos han fet un pas endavant i Oyarzábal ha estat a punt de sorprendre el Madrid amb un segon gol. Una sorpresa que ha arribat en forma d'expulsió, de Lucas Vázquez, per dues targetes grogues. Faltava mitja hora de joc i els de Solari perdien el control del joc. El partit s'ha convertit en un anar i venir constant. En un dels atacs blancs, el Madrid ha reclamat un penal de Rulli a Vinícius que l'àrbitre no ha considerat punible.

El partit no tenia amo i s'intuïa que arribaria un gol. A vuit minuts del final, en una gran jugada de Willian José, el brasiler ha centrat cap a Rubén Pardo, que ha superat Courtois i ha acabat de sentenciar el partit.

En aquest començament del 2019, el Madrid segueix fent passos de cranc. En la primera setmana ja ha deixat escapar 5 punts.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut