Futbol

Denis Suárez confirma que marxarà del Barça aquest estiu

El migcampista gallec busca un equip que li ofereixi minuts per poder tornar a la selecció i confessa que a hores d'ara té quatre opcions

Actualitzat

No és que Denis Suárez tingui números de marxar del Barça, és que marxarà segur, segons ha confirmat ell mateix a la inauguració del seu campus de futbol al seu poble, Salceda de Caselas (Pontevedra). El migcampista gallec ha afegit, a més, que ara mateix té quatre opcions i que una és el Celta.

"He de valorar tots els pros i els contres, les competicions. Ho he de pensar bé, però no trigaré a decidir-me", ha explicat Denis, que posarà fi així a una etapa de 6 anys vinculat al Barça de manera intermitent, en què no ha pogut trobar un encaix a l'equip blaugrana.

Suárez, de 25 anys, ha remarcat que valorarà especialment el fet de poder jugar amb continuïtat per intentar guanyar-se un lloc a la selecció absoluta de cara a l'Eurocopa del 2020, i ha deixat caure que li agradaria estar de nou a les ordres de Marcelino, actual tècnic del València, que li va donar molta confiança al Vila-real.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut