Ansu Fati i Dembélé es juguen un lloc a l'onze titular contra el Celta
Barça

Dembélé o Ansu Fati, el dubte de Valverde contra el Celta

Si opta per jerarquia, el tècnic del Barça apostarà pel francès i si opta per rendiment, el jove extrem del planter tindria més opcions d'acompanyar Messi i Griezmann a l'atac

Xavi LemusActualitzat

Ernesto Valverde haurà de triar de cara al partit contra el Celta entre jerarquia o rendiment. Si opta pel primer, hauria de ser Dembélé qui acompanyés Messi i Griezmann a l'atac blaugrana per substituir Luis Suárez. Però, de moment, el rendiment del jugador francès continua en el camí de la irregularitat. Les lesions i una sanció han convertit el seu paper a l'equip, sobretot a la Lliga, en testimonial. Pocs minuts i lluny del joc desequilibrant pel qual el van fitxar. Això l'ha allunyat també de la selecció del seu pais. El seleccionador francès, Didier Deschamps, li ha demanat que millora el seu rendiment.

"Estem en el dret d'esperar més del que està donant darrerament. El que està fent ara sobre el camp està lluny del seu millor nivell. Li dic directament, ho has de donat tot."

Si el tècnic blaugrana premia el rendiment, qui tindria més opcions seria el jove Ansu Fati. En els últims partits, l'ha fet servir com a revulsiu i en dos partits en què l'equip ha ofert una imatge poc convincent les seves aparicions han aportat espurnes per a l'esperança. Per mèrits propis i malgrat la seva joventut, acaba de fer 17 anys, s'ha convertit en un dels futbolistes amb més futur del club; per ell, un somni fet realitat.

De fet, ahir, durant la presentació del futbol formatiu, es va convertir en l'estrella de l'acte. Els joves de la Masia ja el tenen com a mirall i exemple, de company a ídol.

 

Anar al contingut