Marc Muniesa celebra un gol amb el seu actual equip, l'Stoke City
Futbol

Delfí Geli: "Muniesa és una possibilitat, però n'hi ha moltes més"

El president del Girona ha parlat sobre les incorporacions que encara falten al club

RedaccióActualitzat

Girona s'està preparant per al debut del seu club a Primera, davant l'Atlètic de Madrid de Simeone. Per parlar del futur del Girona FC, el seu president Delfí Geli ha estat entrevistat a "Els Matins" per Montse Tió.

Geli ha explicat que l'ascens del Girona FC ha comportat molts canvis al club en els últims mesos, no només en la tasca de reforçar la plantilla, sinó també de remodelar les instal·lacions. Juntament amb la nova gespa híbrida, Montilivi enllesteix aquests dies la instal·lació de les noves grades per donar cabuda a 4.000 espectadors més, i l'equip disposa d'un nou camp per entrenar-se a Riudarenes mentre projecta per al futur la nova ciutat esportiva, cosa per la qual encara falten elements, segons Geli: "Necessitem una inversió molt important, s'han de trobar els terrenys... ha de ser viable".

En el capítol de nous fitxatges, a banda de Suárez i Maffeo, el president del Girona FC ha recordat que el seu límit pressupostari a l'hora d'incorporar jugadors està en 20 milions d'euros, molt lluny dels 222 de la clàusula de rescissió de Neymar. Sí que ha anunciat, però, que s'intentaran reforçar amb "un parell de centrals i un parell de davanters", i s'ha marcat com a objectiu la permanència. L'únic jugador que ha citat és Marc Muniesa, però amb prudència:"És un jugador que pot sortir del seu club, però no és l'únic que podria venir".

Sobre l'impacte que està tenint el Girona per la ciutat, Geli s'ha mostrat molt satisfet amb la feina del club: "Ara la gent de Girona parla de futbol. Llegeixen informació del club, en parlen als bars, i veus nens pel carrer amb la samarreta. Això era impensable fa 4 o 5 anys".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut