Jugadors del Reus durant el play-off contra el Racing de Ferrol (www.laliga.es)
Jugadors del Reus durant el play-off contra el Racing de Ferrol (www.laliga.es)
Futbol

Definit el calendari de la Lliga de Segona Divisió A per a la temporada 2016-17

Aquest divendres a la tarda s'ha sortejat el calendari de Lliga de Segona per a la pròxima temporada, on el Nàstic i el Girona intentaran novament l'assalt a Primera, mentre el Reus lluitarà per consolidar-se a la categoria

Actualitzat

El Nàstic de Tarragona obrirà la Lliga 2016-17 a casa davant del Lugo, mentre que el Girona ho farà al camp del Sevilla Atlètic i el Reus al del Mallorca. Aquests són els partits que els tres equips catalans de la Segona Divisió A disputaran en la primera jornada de Lliga, segons el sorteig del calendari de la temporada vinent d'aquest divendres a la tarda.

El primer derbi català tindrà com a protagonistes Girona i Reus en la vuitena jornada (i a la jornada 29 ja en la segona volta). Un dels duels més esperats de la temporada, el Reus – Nàstic, tindrà lloc a la jornada 15, el cap de setmana del 19 i 20 de novembre (a la segona volta serà a la jornada 36, l'últim cap de setmana d'abril). Els enfrontaments entre el Girona i els Nàstic tindran lloc a les jornades 19 i 40.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut