Definides les tres competicions continentals
Hoquei patins

Definides les competicions europees d'hoquei patins

Fins a 12 equips catalans participaran en les Lligues Europees i l'Europe Cup masculina, que estrenaran un format comprimit

Actualitzat

Després de setmanes d'incertesa, ha quedat definit el desenvolupament de les competicions europees d'hoquei patins per a la temporada 2020-21, tant pel que fa a la Lliga de Campions masculina i femenina, com per l'Europe Cup masculina. En total, hi ha 12 equips catalans implicats.

La Lliga Europea masculina es jugarà en dues fases entre l'abril i el maig. En la primera fase es faran 3 grups de 3 equips cadascun que jugaran entre el 9 i l'11 d'abril. Els tres equips que acabin en primer lloc més el millor segon integraran la final a 4, que es disputarà el 14 i 15 de maig. Les seus encara estan per decidir. Del total de 9 equips participants hi haurà tres equips catalans: el Barça, que serà cap de sèrie d'un dels grups, més el Reus i el Noia. L'Sporting i el Porto portuguesos seran els altres dos caps de sèrie.

La Lliga Europea femenina es jugarà en un sistema de final a 8 amb forta presència catalana: Voltregà, Palau, Manlleu i Cerdanyola participaran en una competició que es portarà a terme del 27 al 30 de maig en una seu única. També hi haurà el Gijón i tres equips portuguesos.

Finalment, l'Europe Cup masculina es jugarà del 30 d'abril al 2 de maig amb una presència massiva d'equips catalans i amb un sistema de final a 7. El Lleida Llista, com a últim campió de la competició, estarà directament classificat per a les semifinals, mentre els altres sis equips, entre els que hi ha Girona, Caldes, Igualada i Calafell, jugaran una ronda de quarts de final que, per pura aritmètica, tindrà almenys un duel català.     

 

Anar al contingut