Actualitat blaugrana

Deco assegura que Ronaldinho ha aconseguit "canviar un cicle" al FC Barcelona

El portuguès Anderson Luis de Souza "Deco" ha destacat que Ronaldinho ha aconseguit "canviar un cicle" en el club blaugrana. Malgrat que porta tres temporades compartint vestidor amb Ronaldinho i l'ha vist fer infinitat de meravelles, tant en els entrenaments com en els partits, Deco ha admès que, gols com el que el crac brasiler va marcar al Vila-real en l'última jornada de Lliga encara el sorprenen.

Actualitzat

"'Ronnie' va arribar aquí en un moment difícil i ha aconseguit canviar la trajectòria del Barça els últims anys. Si és el millor jugador que ha tingut el club? Només la història ho dirà, però a mi m'agradaria pensar que sí, perquè així podria dir que he jugat amb el millor", ha comentat el migcampista portuguès.

L'internacional lusità espera seguir jugant al costat de Ronaldinho per molts anys i no creu que els rumors que col·loquen el davanter blaugrana fora del Barcelona la temporada que ve tinguin cap fonament. "Ara diuen que el Milan i, d'aquí a un mes, diran que és un altre equip. L'important és que 'Ronnie' és feliç al Barça i el club és feliç amb ell, i que el temps que s'estigui aquí segueixi fent gaudir l'afició com ho ara fa", ha assenyalat.

D'altra banda, Deco no ha volgut restar mèrits a l'italià Fabio Cannavaro, premiat amb la Pilota d'Or, en comptes de ser-ho Ronaldinho o ell mateix. "Cannavaro és un gran defensa i crec que s'ho mereix. Va fer un gran Mundial, i tots sabem que l'any que hi ha Mundial gairebé s'obliden del que hagis fet la resta de l'any", ha argumentat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut