Espanyol

David López: "Intentem aïllar-nos de l'entorn; tenim molt clar quin és el nostre objectiu"

El jugador perico assegura que la setmana ha estat molt dura, però afirma que ara ja pensen en el proper partit, el de el Las Palmas. L'objectiu: quedar entre els deu primers.

Actualitzat

Després d'una setmana dura, el jugador de l'RCD Espanyol David López, és conscient que l'equip només ha sumat 4 dels 9 possibles i que l'equip encara ha de lluitar més per aconseguir el seu objectiu. 

"Ha estat una setmana molt dura i complicada amb partits cada vegada més exigents i òbviament ens hem quedat amb un sabor de boca d'haver pogut fer més", ecplica el blanc-i-blau. "Però estem lluitant per assolir aquesta setena plaça", afegeig López, que explica que l'objectiu a final de temporada és quedar entre els deu primers. 

Tot i això, l'equip està centrat en la propera cita, aquest divendres contra el Las Palmas: "nosaltres intentem aïllarnos de l'entorn, tenim clar quin és el nostre objectiu ara, i és el partit de divendres". López assegura que el conjunt canari "és molt perillós, està en un bon moment de forma i que ha incorporat bons jugadors enguany". 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut