Espanyol

David Gallego: "Només penso en Girona, Girona i Girona"

El nou entrenador de l'Espanyol s'ha mostrat molt il·lusionat amb el nou repte i assegura que l'Espanyol recuperarà l'alegria al final de temporada

Actualitzat

L'entrenador interí de l'Espanyol, David Gallego, que portarà les regnes de l'equip blanc-i-blau en les cinc jornades que queden en substitució del destituït Quique Sánchez Flores, ha tingut les primeres paraules amb la premsa en aquesta nova etapa.

En primer lloc, ha parlat de la convocatòria: s'emporta tots els disponibles més el sancionat Mario Hermoso i la principal novetat és la reincorporació de Naldo, que s'havia perdut els últims 4 partits.

"Tots els disponibles viatgen, fins i tot, Mario Hermoso, perquè ens coneguem tots una mica. Els únics que no hi entren són els tres lesionats (Diego López, Piatti i Óscar Duarte)."

El nou tècnic perico no vol mirar més enllà d'aquest diumenge en la complicada visita de Montilivi d'aquest diumenge al migdia.

"Vull mirar endavant, el passat no m'interessa. Ara mateix només penso en Girona, Girona i Girona. Mirarem molts partits del Girona i estudiarem com guanyar-lo. Tenim temps i tenim una plantilla amb una capacitat brutal. Estic molt il·lusionat i per a mi és un honor."

Sobre quin ambient s'ha trobat en el vestidor, Gallego subratlla que l'equip està bé i que ha entomat molt bé la decisió del relleu a la banqueta.

"La plantilla està fenomenal. Tenen una predisposició superlativa. Els he vist receptius i m'han transmès molt bones sensacions."

El director general esportiu de l'Espanyol, Òscar Perarnau, ha explicat que tenen molt clar el perfil d'entrenador que busquen de cara a la temporada que ve.

"David Gallego té molt clar l'encàrrec que ha rebut i l'opció que continuï com a entrenador del primer equip no està descartada. La meva idea és incorporar un director esportiu que sigui responsable del primer i del segon equip."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut