Espanyol

David Gallego: "Arribem a Europa en el millor moment emocional"

L'entrenador de l'Espanyol assegura que el partit contra el Ferencváros és especial per a tots els pericos després de 12 anys sense competir a Europa i que el seu equip arriba en un bon moment després del triomf a la lliga contra l'Eibar

Víctor PatsiActualitzat

El tècnic de l'Espanyol David Gallego ha qualificat de "dia especial" l'estrena del seu equip a la fase de grups de l'Europa League en la roda de premsa prèvia al partit contra el Ferencváros hongarès.

"L'Espanyol fa 12 anys que no competeix a Europa. És un fet especial i assenyalat per a tots els pericos".

La primera victòria en Lliga firmada a Eibar ha resultat clau, segons explica el tècnic blanc-i-blau.

"Hi arribem en el millor moment emocional. A Eibar es va veure la base del que volem, un equip solidari i intens que va saber competir. A Eibar, si no estàs bé, no remuntes i no guanyes". De totes maneres, Gallego vol més: "Hem de fer un pas endavant pel que fa al joc ofensiu".

Pel que fa al rival, Gallego ha dit que el conjunt hongarès del Ferencváros és un equip amb "potencial".

"Tenen 10 internacionals, són solidaris, amb una transició defensa/atac boníssima i costa crear-los ocasions de perill. És un rival molt perillós".

Per la seva banda, el capità Javi López ha reconegut que li fa molta il·lusió debutar a Europa amb l'Espanyol. 

"Després de tants anys sabem perfectament el que ha costat arribar fins aquí. Ningú ens ha regalat res. Estem molt, però molt il·lusionats. És un moment històric. Serà la primera vegada que l'RCD Stadium vegi un partit de la fase de grups de l'Europa League. Esperem estar a l'alçada".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut