Dani Miret, nou entrenador del Club Joventut Badalona (@Penya1930)
Bàsquet

Dani Miret, nou entrenador del Joventut fins al juny del 2026

La Penya comunica la incorporació de Miret l'endemà d'anunciar que Carles Duran deixava el club

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador català Dani Miret s'ha convertit aquest dimarts en nou tècnic del Joventut Badalona, amb qui ha firmat un contracte fins al 30 de juny de 2026, segons ha anunciat l'entitat verd-i-negra a un comunicat.

Miret assumirà des d'aquest proper cap de setmana el lloc que ocupava Carles Duran, que dilluns passat va ser destituït després d'encadenar sis derrotes, cinc a la Lliga Endesa.

El nou entrenador del Joventut, nascut a Badalona l'any 1985, compta amb una trajectòria consolidada a les categories inferiors tant de la Penya com de la selecció espanyola.

Miret serà presentat dimecres en una roda de premsa que se celebrarà al Palau Olímpic de Badalona, on estarà acompanyat pel president del club, Juanan Morales, i el director esportiu, Jordi Martí.

Carles Duran dirigint el Joventut de Badalona
Carles Duran dirigint el Joventut de Badalona (EFE)

La destitució de Carles Duran posa fi a una etapa de sis temporades com a tècnic del primer equip, en què va fer debutar un total de tretze jugadors del planter.

Duran va començar a portar l'equip el 2018, en plena crisi, quan la Penya estava en descens, i tenia un acord per finalitzar la vinculació fins al juny del 2025. Quan va arribar, va aconseguir treure l'equip de la zona baixa de la taula i assolir així la salvació de la categoria, davant d'un escenari molt complicat.

 

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut