Dani Alves, durant la final de la Lliga de les Nacions (Reuters)
Dani Alves, durant la final de la Lliga de les Nacions (Reuters)
Barça

El que pensa Xavi sobre l'arribada d'Alves al Barça

L'entrenador del Barça diu no al brasiler: vol fer una aposta de futur i l'edat d'Alves és un problema

Redacció Esport3Actualitzat

Fa uns dies, coincidint amb el Barça-Dinamo de Kíev de Champions, Dani Alves va ser al Camp Nou. Va aprofitar per saludar vells amics i, entre bromes, es va oferir per reforçar l'equip. Tancada la seva etapa al Sao Paulo, el brasiler és al mercat des del setembre. Amb 38 anys, encara li queda corda i el seu desig seria acabar la seva carrera vestit de blaugrana.

La proposta està sobre la taula. De fet, segons el mitjà brasiler UOL Esporte, el jugador tindria previst reunir-se la setmana que ve amb els dirigents del Barça per estudiar el possible fitxatge.

A les oficines del Barça ningú dubta del carisma de Dani Alves, i molt menys de les seves capacitats. Però Xavi Hernández ja ha deixat clar que el seu projecte és de futur i vol apostar pel planter. Així que l'edat del brasiler és el problema principal.

 

 

A més, més enllà de l'encaix que podria tenir en el nou projecte de Xavi Hernández, hi hauria un condicionant econòmic important que frenaria la seva incorporació.

El club està molt limitat pel fair play financer i, tot i que el futbolista podria arribar lliure al mercat d'hivern, les condicions de la Lliga dificultarien l'operació. El valor d'Alves a l'hora de calcular el seu impacte en el cost de la plantilla es marcaria en funció de la seva trajectòria en els últims anys. L'estimació de la Lliga podria ser a la baixa, però sempre condicionaria altres fitxatges molt més prioritaris.

Per tant, ni esportivament ni econòmicament, Alves no interessa.

 

 

Anar al contingut