Damian Lillard entrant a cistella en un partit de pretemporada (Reuters)
Bàsquet

Damian Lillard brilla en el seu debut amb els Milwaukee Bucks

L'exbase dels Blazers anota 39 punts i és decisiu en el triomf sobre els Sixers (118-117)

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'onze temporades als Portland Trail Blazers, Damian Lillard protagonitzava aquest estiu una de les operacions més sonades en marxar als Milwaukee Bucks. La seva targeta de presentació amb els Bucks ha estat impecable: 39 punts i una aportació decisiva en el triomf sobre els Philadelphia Sixers (118-117). 

Lillard, a més, ha eixamplat la seva fama de jugador resolutiu en els moments claus de partit en anotar 14 punts a l'últim quart. Aquest bon inici fa pensar als analistes que Giannis Antetokounmpo -23 punts i 13 rebots- ha trobat el soci perfecte per tornar a aspirar al títol. 

El primer test, però, no ha estat fàcil: els Sixers, sense James Harden, ha plantat cara gràcies a Tyrese Maxey (31 punts) i Joel Embiid (24).

LeBron vs. Durant, altre cop

La nit ha ofert un retrobament de dos dels jugadors més emblemàtics del campionat que, per circumstàncies, no es veien les cares des del 2018. LeBron James i Kevin Durant han respost a les expectatives en el Lakers-Suns (100-95). LeBron ha fregat el triple doble (21 punts, 8 rebots i 9 assistències) mentre Durant ha liderat l'anotació (39 punts i 11 rebots), per passar a ser el 12è màxim anotador de tots els temps a l'NBA (en una llista que lidera, justament, LeBron . El triomf, però, se l'han anotat els Lakers en un gran últim quart (28-11) per capgirar el marcador.    

Abraçada entre LeBron James i Kevin Durant al final del Lakers-Suns (Reuters)

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut