El mallot trencat de Van Aert després de la dura caiguda
El mallot trencat de Van Aert després de la dura caiguda
ciclisme

Tot queda a casa: Van Aert crida de dolor i Jorgenson udola de joia en la clàssica A través de Flandes

La majoria d'aspirants a la victòria final s'han vist afectats per un accident massiu que ha fet caure la part central del pilot

Redacció Esport3Actualitzat

Esgarrifosa caiguda massiva a la clàssica A través de Flandes. Quedaven 68 quilòmetres per culminar la prova d'un dia que serveix d'avantsala del "monument" ciclista del Tour de Flandes, previst per a diumenge, quan un accident ha buidat el pilot com si una força centrífuga xuclés la vintena de corredors que n'ocupaven la part central.

Entre ells, la majoria de favorits a la victòria final, com Wout van Aert, Mads Pedersen, Biniam Girmay, Alex Kirsch o Jasper Stuyven. La repetició del moment fa pensar que el belga del Visma ha estat la primera peça del dòmino a caure sobre l'asfalt, en un tram d'enllaç entre les temudes llambordes. Van Aert, que ja va tenir un contratemps dolorós en la prestigiada E3 Saxo Classic de divendres passat, s'ha vist obligat a abandonar una carrera entre crits de dolor. El mallot se li ha esquinçat del tot i ha deixat a la vista les ferides de l'esquena.

Triomf de Jorgenson, la revelació de l'any

L'únic consol per al polivalent ciclista de Herentals és que el primer a travessar la meta ha estat el seu company d'equip Matteo Jorgenson. El nord-americà de 24 anys, agegantat des que va deixar Movistar, com va demostrar amb el seu triomf a la general de la París-Niça, consolida la seva posició per esdevenir un dels millors ciclistes del present.

Anar al contingut