Futbol

Cristiano Ronaldo, cada cop més a prop de la Juventus de Torí

El club italià està preparant un dels traspassos de l'any amb la possible incorporació del portuguès del Reial Madrid. Ronaldo signaria per quatre temporades amb una fitxa de 30 milions a l'any. Les negociacions, segons els mitjans italians, estan avançades i es podrien tancar en les properes setmanes

Actualitzat

Cristiano Ronaldo està més fora que dins del Reial Madrid. Aquesta és la sensació que tenen alguns mitjans de Madrid i d'Itàlia. La possible arribada del portuguès està revolucionant els mitjans de comunicació torinesos. És el cas de 'Tuttosport', que veu el fitxatge prop de tancar-se i assegura en la seva portada que CR7 "està a un pas de la Juventus", mentre que els altres diaris se centren en el suposat pla econòmic dels torinesos per poder pagar la fitxa del jugador.

'Tuttosport', però, no és l'únic mitjà que parla sobre l'operació. 'La Gazzetta dello Sport' titlla el fitxatge com una "idea fantàstica" i explica com l'operació de mercat comportaria per a la Juventus una despesa d'uns 350 milions d'euros. La "Gazzetta" també posa com a condició del fitxatge la sortida de Gonzalo Higuaín per una xifra propera als 60 milions d'euros.

El "Corriere dello Sport" explica que Jorge Mendes, representant de Ronaldo, va tenir la idea de plantejar al club piamontès el fitxatge del jugador portuguès en una reunió que va tenir al juny. Cada cop són més els mitjans que parlen sobre el traspàs; de moment, ni el Reial Madrid ni la Juventus de Torí han fet declaracions oficials.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut