Hoquei patins

Correctiu del Barça al Reus Deportiu (7-1)

Pels blaugranes han marcat Matías Pascual (2), Pablo Álvarez, Nil Roca, Joao Rodrigues, Nunes i Bargalló, mentre que Àlex Rodríguez ha fet l'únic gol dels reusencs

Joan FerranActualitzat

El Barça travessa un moment de joc força dolç i està esclafant la majoria dels seus rivals. I avui, el Reus, que venia de guanyar a la pista de l'Sporting de Portugal, tampoc ha estat cap excepció. Els reusencs tenien la baixa sensible de Marc Julià i el seu porter, Càndid Ballart, ha aturat els primers atacs blaugrana, però en el minut 12, Matías Pascual s'ha fabricat una jugada per fer l'1 a 0. Cinc minuts més tard, el mateix jugador argentí ha aixecat i picat després d'una bona assistència d'Alabart.

El Reus podria haver escurçat distàncies abans del descans, amb una falta directa fallada per Àlex Rodríguez. A l'inici de la segona part, Pablo Álvarez -"pichichi" de l'OK Lliga- ha enviat la bola a l'escaire per fer el tercer. Els blaugrana no perdonen les desconnexions del rival i una bola perduda a mitja pista, ha permès Nil Roca fer el quart. Joao Rodrigues, de penal, ha fet pujar et el 5 a 0 en el minut 13 i el correctiu creixia.

Àlex Rodríguez ha marcat l'únic gol reusenc amb una fuetada molt potent. Però en el tram final, el Barça ha arrodonit la golejada. Nunes ha trobat la xarxa amb un llançament llunyà i Pau Bargalló ha fet el 7 a 1 definitiu, definint a la perfecció una falta directa. Nova golejada per refermar el liderat.