Contundent victòria del Reial Madrid contra l'Alabès (4-0) amb protagonisme de la BBC

El Madrid recupera la "pegada": 20 gols en els últims cinc partits

Víctor PatsiActualitzat

Cristiano Ronaldo ha tornat a marcar les diferències. El portuguès ha desencallat un partit igualat amb un gol a la mitja volta just abans del descans (43'), aplanant així la victòria de seu equip, la cinquena consecutiva, entre Lliga i Champions. El Madrid ha recuperat el gol. En aquests últims 5 partits, 20 gols a favor.

L'Alabès ha estat un digne rival... durant 45 minuts. L'equip d'Abelardo ha disposat de dues ocasions en la primera part (Pedraza i Alexis) per batre Keylor Navas, però el porter titular del Madrid ha estat impecable. Les errades individualas han penalitzat l'Alabès. No ha marcat quan ha pogut i ha regalat el segon gol del Madrid. En una acció desgraciada als 30 segons de la represa, el visitant Alexis ha controlat malament una pilota al mig del camp. Benzemà li ha pispat i la contra a acabat amb gol de Gareth Bale a passada del mateix Benzemà (2-0)

En el minut 61, Cristiano ha fet el 3 a 0 a passada de Lucas Vázquez, titular al mig del camp amb Casemiro i Kovacic. El definitiu 4 a 0 ha arribat en el minut 88 amb una pena màxima assenyalada sobre Gareth Bale. Cristiano Ronaldo, el xutador insaciable, ha cedit el llançament del penal a Karim Benzemà. Eternament discutit, el 9 del Reial Madrid aconseguia així tot just el seu quart gol de la temporada, però s'ha apuntat l'assistència dels dos primers. En l'un a zero de Cristiano, d'esperó.

En el minut 72, Zidane ha donat entrada a Ceballos per Kovacic. El dia abans, en roda de premsa, el tècnic francès s'havia disculpat públicament per haver donat entrada a Ceballos en el partit contra el Leganés quan només quedaven 30 segons i el marcador ja estava decidit. El pròxim rival del Madrid en Lliga, el RCD Espanyol.