Bàsquet

Condemna de 300 euros a un aficionat de la Penya perquè va exhibir una estelada durant un partit

L'aficionat de la Penya Àlex Molina, que va exhibir una estelada, finalment ha estat condemnat a pagar 300 euros de multa. El jove va ser detingut durant el partit entre el CAI Saragossa i el Joventut de Badalona el 5 d'octubre.

Actualitzat

Àlex Molina, aficionat del Joventut de Badalona, finalment ha estat condemnat a pagar 300 euros per ofenses i desobediència a l'autoritat. El jove va ser detingut perquè va exhibir una estelada i va animar l'equip amb crits d'independència, durant el partit entre el CAI Saragossa i el Joventut de Badalona el 5 d'octubre. La policia, després de cridar l'atenció al grup d'aficionats de la Penya, va fer identificar Àlex Molina i se'l va endur a comissaria. Els testimonis de l'incident van explicar que els guàrdies només van detenir el jove perquè va mostrar l'estelada, i que a més es van extralimitar, tirant-lo a terra i fent-li passar la nit al calabós.

La subdelegació del govern espanyol a Saragossa va demanar una multa de 4.000 euros i una prohibició d'entrar als recintes esportius durant un any per la infracció. Finalment, però, el jutge ha considerat que la condemna ha de ser de 300 euros, per ofenses i desobediència, i a més ha desestimat tota la defensa de Molina, argumentant que els testimonis no deien la veritat.

La sentència condemna el jove argumentant aquest motiu: "Duia una bandera catalana de considerables dimensions, que va provocar una reacció adversa d'una part de l'afició de l'equip local, la qual cosa va fer que el sotsinspector s'hi adrecés i li requerís que no tornes a exhibir la bandera".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut