Wimbledon és una de les competicions que resten sense calendari
Simona Halep, campiona de la darrera edició de Wimbledon

Competicions sense calendari

Encara no se sap què passarà amb competicions que tenen moltíssima audiència i expectació, com l'Eurocopa de futbol, Roland Garros, Wimbledon o els Grans Premis de MotoGP i Fórmula 1

Xavi BonastreActualitzat

La Federació Espanyola de Futbol vol acabar la Lliga, sigui com sigui, aquesta temporada, jugant a l'estiu si fa falta. Ara com ara, però, l'únic que és oficial és que no es reprendrà la competició fins que ho autoritzi el govern espanyol, quan es consideri que la pandèmia del coronavirus està superada. L'Eurocopa i la Copa Amèrica van optar d'entrada per ajornar-se un any, fins al 2021.

El torneig de Roland Garros va ser un dels primers esdeveniments esportius globals que va anunciar que canviava les seves dates per esquivar la pandèmia. El problema és que ho va fer de manera unilateral sense preocupar-se de les conseqüències que això podria tenir en altres esdeveniments esportius previstos amb anterioritat. El torneig de Wimbledon, previst per a principis de juliol, no descarta, en canvi, arribar a cancel·lar-se, seguint la línia marcada pels circuits masculí i femení, que han suspès tots els tornejos, de moment fins al 7 de juny.

Pel que fa al motor, en motociclisme, els Gran Premis es van ajornant, però no se sap quan es disputaran. En principi s'anirien acumulant cap a l'estiu i la tardor. La Fórmula 1, si fa no fa el mateix. Amb Mònaco cancel·lat, 7 proves més estan ajornades, i tampoc tenen noves dates.

El Giro d'Itàlia havia de començar el 9 de maig a Hongria. La setmana que ve, en teoria, s'anunciarà quan es correrà.

La final de la Lliga de Campions d'handbol s'ha anunciat que es jugarà a l'agost, mentre que en golf el Masters d'Augusta no té nova data, si bé ja es parla de l'opció de fer-lo a l'octubre, i l'Open dels Estats Units encara es manté al juny, però no es descarta que acabi traslladat també a la tardor, o fins i tot a l'hivern.

 

 

Anar al contingut