Espanyol

Collet demana a Álvaro Vázquez que retiri la demanda per impagament davant l'AFE

El conseller delegat de l'Espanyol demana al davanter que retiri la demanda per impagament davant l'AFE. A més, Collet interpreta el gest d'Álvaro com l'expressió clara de la seva voluntat de no renovar.

Actualitzat
El conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, s'ha mostrat "molt sorprès" per la demanda per impagament que el davanter Álvaro Vázquez va presentar davant l'AFE i ha apuntat que això "no ajuda en res" per clarificar el futur del jugador.

"El club en cap moment no mostrarà cap feblesa. Estem molt segurs del que volem. El que sí que demano a Álvaro és que retiri la demanda ja, perquè si no sí que des del consell d'administració prendrem les decisions que creguem oportunes", ha manifestat el conseller delegat.

Renovació improbable

Collet no fa una lectura positiva del que ha passat amb el davanter, que té contracte fins al 2013, i ha afirmat: "Entenem que amb aquesta demanda es mostren les ganes de no renovar ni de continuar al club; si no probablement no s'hauria fet aquest pas. Reclamem que el jugador prengui partit en la seva renovació i la seva resposta és una demanda". El mandatari blanc-i-blau ha apuntat, a més, que en els últims mesos no s'ha pogut reunir amb el representant d'Álvaro, Josep Maria Orobitg.

El fitxatge de Capdevila

D'altra banda, Collet ha explicat la situació del fitxatge del lateral esquerre Joan Capdevila, propietat del Benfica portuguès: "Pot ser que en les pròximes hores es tanqui, encara que també és possible que no. N'estem una mica al marge. Sabem fins on podem arribar però no comptem amb ell a qualsevol preu".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut