Clément Lenglet, amb molts números de marxar a Londres
Clément Lenglet, amb molts números de marxar a Londres
Barça

Clément Lenglet ja té decidit marxar al Tottenham

El central francès anirà cedit a l'equip londinenc si els dos clubs es posen d'acord

Laia TudelActualitzat

El Barça comença la pretemporada dilluns que ve, 4 de juliol, i Xavi Hernández es trobarà amb molts dels jugadors amb què no compta per a la pròxima temporada. Un d'ells, almenys, ja té assumit que aquesta pròxima campanya la jugarà lluny del Camp Nou. Es tracta de Clément Lenglet, que ja té decidit anar al Tottenham Hotspur, on hi jugarà com a cedit si els dos clubs arriben a un acord. 

La predisposició és bona entre les dues parts, però falta acabar de tancar els detalls de l'operació. El Barça voldria que els Spurs assumissin tota la fitxa del central francès. A falta de l'acord entre clubs, la novetat més important és que Lenglet, reticent en un inici a deixar el Barça, ja té assumit que la seva marxa a Londres és la millor opció per poder ser a la llista de la selecció francesa de cara al Mundial de Qatar

Lenglet va ser un dels jugadors als quals Xavi va comunicar que no hi compta, per a la pròxima temporada i que, amb la possible arribada de reforços a l'eix de la defensa, el seu rol si es queda serà encara més residual que en la campanya anterior.        

 

Anar al contingut