Charles Leclerc (Reuters)
Fórmula 1

Ferrari domina la primera i la segona sessió d'entrenaments lliures del GP de Bahrain

El pilot monegasc s'ha emportat el millor temps en el calorós circuit de Sakhir: 28º d'ambient i 44º de temperatura a la pista en la primera sessió mentre que Sebastian Vettel ha estat el més ràpid a la segona

Actualitzat

Domini de Ferrari en els entrenaments lliures d'aquest divendres al circuit de Sakhir, a Bahrain. Sebastian Vettel ha agafat el relleu del seu company d'equip, Charles Leclerc, a l'escuderia italiana en el liderat de la segona sessió. Això sí, el monegasc només ha cedit un lloc i ha acabat 35 mil·lèsimes de l'alemany. 

Papers intercanviats també a Mercedes, entre Lewis Hamilton ha pres la tercera posició a Valteri Bottas mentre que el finlandès ha signat el quart millor temps. A qui no li ha anat tan bé com a la primera sessió ha estat a Carlos Sainz que ha passat de setè a onzè amb el seu McLaren.

 

Charles Leclerc ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Bahrain. El pilot de Ferrari ha marcat un temps de 1:30.354 i ha acabat, per molt poc, davant del seu company d'escuderia Sebastian Vettel, que ha acabat segon, a 263 mil·lèsimes.

La tercera i la quarta posició ha estat per als dos Mercedes: Valteri Bottas, tercer a 954 mil·lèsimes i Lewis Hamilton, quart a més d'un segon del pilot monegasc, que ha liderat la primera tanda.

Carlos Sainz, per la seva banda, ha signat el setè millor temps amb el seu McLaren (1:31.952) i ha acabat just per darrere dels dos monoplaces de Red Bull.

Anar al contingut