El nou Audi de Carlos Sainz i Lucas Cruz (@audisport)
Ral·li Dakar

Carlos Sainz presenta el seu nou Audi per al Dakar 2022

Als 59 anys, el pilot madrileny estrena escuderia fent equip amb el seu copilot, Lucas Cruz

Redacció Esport3Actualitzat

L'Aràbia Saudita tornarà a ser l'epicentre del ral·li del 2 al 14 de gener amb la 43a edició del Dakar. Dos dels pilots més destacats d'aquesta competició, Carlos Sainz i Stéphane Peterhansel, començaran una nova etapa en la seva carrera. Els dos pilots se sumen al nou projecte d'Audi, que ha creat un prototip que té l'objectiu de lluitar per la victòria al ral·li.

Aquest dimarts a la tarda s'ha fet la presentació de l'equip a Madrid. Carlos Sainz formarà equip de nou amb el seu copilot Lucas Cruz, amb qui competirà per desena vegada al Dakar. Junts, el català i el madrileny han aconseguit la victòria a la general en dues ocasions. Amb Peugeot i també amb Mini, el 2018 i el 2020, respectivament.

L'any passat, Sainz i Cruz van ser tercers a la categoria de cotxes. En el seu últim Dakar amb Mini van finalitzar a una hora del guanyador de la prova, el seu company d'equip Stéphane Peterhansel. Enguany, el Dakar comptarà per primera vegada amb vehicles equipats amb un sistema de propulsió elèctric.

Anar al contingut