Carlos Alcaraz es classifica per als quarts del US Open (EFE)
Tenis

Carlos Alcaraz es converteix en el més jove en arribar als quarts de l'US Open

El murcià derrota l'alemany Peter Gojowczyk en cinc sets (7-5, 1-6, 7-5, 2-6 i 0-6) i es classifica entre els vuit millors d'un dels tornejos més prestigiosos del tenis

Redacció Esport3Actualitzat

Carlos Alcaraz ho ha tornat a fer. El jove tenista murcià, de 18 anys, ha superat els vuitens de final amb una gran victòria sobre l'alemany Peter Gojowczyk, número 141 del rànquing mundial. Amb aquest triomf, Alcaraz es converteix en el més jove en arribar als quarts de final d'un Grand Slam en l'era Open, superant el mític Andre Agassi per tant sols vuit dies.

El partit va començar de la millor manera per al tenista espanyol, amb un 0-2 favorable després de trencar el servei al rival. A partir d'aquí, però, les forces es van igualar, i l'alemany va ser capaç de capgirar el marcador fins aconseguir emportar-se el primer set per un ajustat 7-5. Gojowczyk va haver de fer un gran esforç per guanyar la primera mànega, i ho va pagar a la segona, que va ser clarament per Alcaraz amb un 1-6.

L'alemany, de nou, li va posar les coses molt difícils al tenista espanyol, que va arribar a desesperar-se per no trobar la manera de fer mal al seu rival. El tercer set, altra vegada per 7-5, va ser per al número 141 de l'ATP. Però si Carlos Alcaraz ha demostrat quelcom en aquest Grand Slam ha estat valentia. Als seus 18 anys, el murcià va saber treure el seu millor tenis al moment ideal per guanyar els darrers dos sets amb gran caràcter i arribar als quarts del US Open.

Carlos Alcaraz s'enfrontarà a Felix Auger-Aliassime als quarts de final. El canadenc va superar en quatre sets l'heroi local Frances Tiafoe 6-4, 2-6, 6(6)-7(8) i 4-6. Igual que el murcià, Felix Auger-Aliassime també s'estrena en uns quarts de final de Grand Slam.

Muguruza cau eliminada

En categoria femenina, Garbiñe Muguruza ha quedat eliminada després de perdre en dos sets amb Barbora Krejcikova, 6 a 3 i 7 a 6. La txeca, vigent campiona de Roland Garros, s'ha mostrat més consistent en els moments delicats, i ha privat -un any més- a la hispanoveneçolana de classificar-se per als  quarts de final a Flushing Meadows.

Garbiñe Muguruza ha quedat eliminada després de perdre amb Barbora Krejcikova (Efe)
Anar al contingut