Fórmula 1

Button celebra la seva renovació amb McLaren dominant les dues primeres sessions de lliures del GP del Japó

Sebastian Vettel té aquest cap de setmana la primera oportunitat per revalidar el títol mundial de Fórmula 1 al Gran Premi del Japó, que es disputarà al circuit de Suzuka. El pilot alemany en té prou de sumar un punt per ser el bicampió més jove de la història però de moment, un cop disputades les dues primeres sessions d'entrenaments lliures, ha hagut de cedir una part del protagonisme a Jenson Button. El britànic, que aquesta mateixa setmana ha firmat la seva renovació amb McLaren, ho ha celebrant marcant el millor temps en les dues tandes cronometrades, en la primera davant de Hamilton i Vettel, que ha tingut un ensurt amb una sortida de pista sense conseqüències, i en la segona també ha estat el més ràpid, seguit d'Alonso i Vettel, que ha repetit posició.

Actualitzat
Al circuit de Suzuka ja s'han disputat les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi del Japó de Fórmula 1, una cursa que possiblement coronarà Sebastian Vettel com el bicampió mundial més jove de la història d'aquesta especialitat. L'alemany només necessita un punt per revalidar el títol. Això sí, no es pot permetre que a la cursa de diumenge li passi el que li ha passat aquesta matinada, quan ha perdut el control del seu Red Bull a l'última volta de la primera tanda cronometrada. L'accident no ha tingut conseqüències, ni per a ell ni per al seu monoplaça. El millor temps de la sessió l'ha fet el britànic Jenson Button, amb un crono d'1.33.634, i només se li ha pogut apropar el seu company d'equip, Lewis Hamilton. Fernando Alonso ha estat quart, i Jaume Alguersuari, sisè, darrere del Red Bull de Mark Webber.

Button repeteix el millor crono

En la segona sessió de lliures, pràcticament s'ha repetit el mateix guió. Button, que acaba de firmar aquesta mateixa setmana la seva renovació amb McLaren, ho ha volgut celebrar de la millor manera possible i ha tornat a ser el més ràpid rebaixant en més d'un segon i mig el temps del matí, en aquesta ocasió davant d'Alonso i Vettel, que ha calcat el tercer millor registre sense necessitat d'esprémer al màxim les possibilitats reals del seu monoplaça. Per la seva bada, Alguersuari, molt més carregat de carburant que a la primera sessió, ha firmat l'onzè millor temps, just per darrere del seu company d'equip a Toro Rosso, Sebastian Buemi. 




NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut